Poslastičar otkrio caku za uvek savršen biskvit: Sočan i vazdušast, ne mrvi se i ne „pada“ nakon pečenja ...
Nema merenja ni vage, ovaj „smućkaj pa prospi“ kolač je gotov za 5min ali zato ima ukus koji obara sa nogu ...
Mesari koriste specijalni lepak: Mislite da kupujete šnicle, a zapravo dobijete „frankenstejk“ (VIDEO) ...
Naši preci su tvrdili da „diže iz mrtvih“: Ovaj napitak prepun je vitamina, a danas ga niko ne pravi ...
Kada kuvate pirinač dodajte uvek ovaj sastojak: Biće savršeno kuvan i rastresit, a neće se lepiti za dno šerpe ...
Ovaj kolač se napravi brže nego što se rerna zagreje: Toliko je ukusan, a može i dete da ga napravi ...
Ne zna svako za ovaj trik: Mađarske prženice su sočnije i ukusnije od naših, a caka je u 1 neobičnom sastojku
Trik pekara za savršene krofne: Evo šta se stavlja u testo da budu mekane, šupljikave i ne previše masne
Dodajte svako jutro u kafu samo kašičicu ovog začina, posle mesec dana salo oko stomaka potpuno će nestati
Bila je neizostavna na trpezama naših baka: „Čorba od ničega“ je prirodni lek za probavu, preporodiće organizam
Veštačka inteligencija „predvidela“ imena za decu u Srbiji 2050. godine, neka od njih nećemo moći ni da izgovorimo
Evo posle koliko vremena brisači na automobilu postaju neupotrebljivi: Metlice se istroše, a vi to i ne primetite
Ogrebotine na autu nestaju bez traga: Sve što vam treba imate već u kući, a i farba će biti kao sveža
Eksperti otkrili koje polovnjake se najviše isplati kupiti: Jedan vrhunski možete dobiti i za 1300 evra