Staro domaće jelo kojem niko ne može da odoli: Melem za creva, ljudi su ga vekovima jeli i pucali od zdravlja ...
Testo koje može da stoji i do mesec dana: Tajna je u specijalnom sastojku zbog kog je meko kao duša ...
Nikada ne smete ovo da radite sa mlevenim mesom, uništićete mu ukus: Svaka domaćica mora ovo da zna ...
Pekari uvek dodaju jedan tajni sastojak u testo za krofne: Bolje narastu a budu vazdušaste i mekane i drugi dan ...
Kada pravite gulaš uvek dodajte i ovu namirnicu: Meso se razdvaja samo od sebe, a ukus safta je fantastičan ...
Ove začine skoro niko ne koristi, a veoma su dobri za zdravlje i daju sjajan ukus svakom jelu – nalaze se svuda ...
Doručak koji spašava jetru: Kao metlom čisti sve nataložene toksine, jedite ga bar 3 puta nedeljno preporučuju lekari
Ne zna svako za ovaj trik: Mađarske prženice su sočnije i ukusnije od naših, a caka je u 1 neobičnom sastojku
Trik pekara za savršene krofne: Evo šta se stavlja u testo da budu mekane, šupljikave i ne previše masne
Dodajte svako jutro u kafu samo kašičicu ovog začina, posle mesec dana salo oko stomaka potpuno će nestati
Bila je neizostavna na trpezama naših baka: „Čorba od ničega“ je prirodni lek za probavu, preporodiće organizam
Veštačka inteligencija „predvidela“ imena za decu u Srbiji 2050. godine, neka od njih nećemo moći ni da izgovorimo
Evo posle koliko vremena brisači na automobilu postaju neupotrebljivi: Metlice se istroše, a vi to i ne primetite
Ogrebotine na autu nestaju bez traga: Sve što vam treba imate već u kući, a i farba će biti kao sveža
Eksperti otkrili koje polovnjake se najviše isplati kupiti: Jedan vrhunski možete dobiti i za 1300 evra